Dankbaar

Wauw, wat ben ik dankbaar voor deze mooie woorden!

In het proces voor mijn nieuwe website kwam ook de vraag naar voren, zou je niet aan je klanten een testimonial vragen? Zij kunnen vertellen wat ze ervaren, hoe jij ze helpt, wat ze van je vinden en wat voor resultaten ze hebben geboekt. Dat vond ik een goed idee dus heb ik een aantal klanten gevraagd een testimonial te schrijven. En wauw… ik ben echt zo dankbaar voor alle mooie testimonials!

Positieve feedback krijg ik regelmatig maar om dat zo te lezen dat raakt me enorm. Zo ontving ik deze testimonial van Yvonne. Erg lang om op de website te zetten dus we hebben deze ingekort maar graag wil ik de lange versie ook met jullie delen. Dankjewel Yvonne!

“Wat een fijn, lief, begripvol en warm persoon is zij.”

Een aantal jaren geleden ben ik mezelf keihard tegengekomen. Iedereen kent het wel gezin, werken, een sociaal leven en dan moeten al deze balletjes ook nog omhoog gehouden worden. Heb je dan ook nog eens een lat die heel hoog ligt, dan komt er een moment dat je echt eens even goed moet gaan nadenken. Dat moment was toen ook echt aangebroken. Mijn lichaam begon tegen te werken en ik kon zo niet langer doorgaan! De lichamelijk ongemakken begonnen zich op te stapelen, zoals rugpijn en heel veel hoofdpijn.

Reiki zat al langer in mijn hoofd, maar door alle drukte werd dat ook elke keer weer op de achtergrond geschoven. Nu was ik er echt klaar mee en het altijd zorgen en regelen voor je gezin en anderen moest tijd voor mezelf gaan worden. Wanneer ik zelf niet lekker in mijn vel zit, dan kan ik ook niet genieten en zorgen voor anderen. Tja, maar waar ga ik nu Reiki doen, want de keuze is natuurlijk heel groot. Via via hoorde ik positieve verhalen over praktijk Zinado en over Juliette zelf. Dus ik heb haar website bekeken en ook haar pakkende persoonlijke verhaal gelezen. Ik voelde en herkende zoveel dingen daarin (vooral het vastlopen van HSP kinderen en jezelf). Ik heb een afspraak met haar gemaakt om eerst zelf eens te ondervinden hoe Reiki voelt en wat het met je doet en natuurlijk ook om met Juliette kennis te maken.

De reiki behandeling was even spannend, want wat kan je verwachten. Juliette stelde je meteen op je gemak en de behandeling was een bijzondere, mooie en emotionele eerste ervaring met reiki moet ik zeggen. Ik ging naar huis en dit alles gaf mij een groot positief gevoel. Wat een rust was er ook in mij gekomen, maar ook stof tot nadenken. Ik heb meteen met Juliette een afspraak gemaakt om Reiki 1 bij haar te volgen.

Juliette is een vrouw met veel woorden, vaak sluit ik me voor zulke mensen af, maar bij Juliette juist niet. Vanaf het eerste moment, voelde de klik met haar fantastisch. Wat een fijn, lief, begripvol en warm persoon is zij. Ze voelde direct mijn mentor en ik kon mezelf zijn bij haar. Ze geeft Reiki op haar manier, zoals zij er zelf achter staat, maar wel met respect en een uitermate grote deskundigheid. Vooral de manier dat je Reiki niet stipt uit de boeken moet volgen, maar dat je hart en je gevoel je zullen sturen en je daar zeker naar moet leren luisteren.

Ik heb een groei gemaakt in Reiki 1, ondanks dat ik in mezelf moest gaan geloven. Ik ben vrij snel daarna ook Reiki 2 gaan volgen en dat was een zeer aangename en grote extra aanvulling, waar ik geen moment spijt van heb gehad. Nu achteraf denk ik, dat ik juist veel had gemist, wanneer ik Reiki 2 niet had gevolgd.

Ik ben er nog niet, want het te weinig tijd voor jezelf nemen sluipt er nog steeds in, maar het herkennen van de juiste signalen om aan de bel te trekken, zijn nu wel aanwezig. Je mag andere helpen (vooral mijn HSP kinderen, die er zelf naar vragen, omdat ze rustig worden in het hoofd of buik), maar niet ten koste van je eigen grens.

Ik ben oprecht dankbaar, dat Juliette op mijn pad is gekomen. Ik heb Juliette ook in mijn hart gesloten. Dankzij haar ben ik zeer sterk aan het groeien op vele vlakken en deze reiki ervaringen hebben voor mij blijvende persoonlijke veranderingen gebracht en bieden mij goede ondersteuning om door te groeien op mijn nieuwe ingeslagen weg.

Bedankt lieve Juliette!

 

– Yvonne Smitsmans – 

Wil jij meer weten over coaching of Reiki?

Lees meer over mijn werkwijze en behandelingen op de site. Boek een speciaal coachingpakket, een Reiki behandeling, Reiki cursus of opstelling.