Wat is Reiki?

Reiki betekent “universele levensenergie” 

Reiki is een methode om het zelfgenezende vermogen van de mens te activeren. Reiki betekent ‘universele levensenergie’ en is een natuurlijke manier van genezen waarbij ik het kanaal ben voor de energie. Bij een reiki behandeling stroomt de genezende levensenergie via mijn handen (de gever/Reiki kanaal) naar jou (de ontvanger). 

Reiki behandeling

Door een Reiki behandeling kom je weer in balans. De Reiki energie zorgt ervoor dat alles weer gaat stromen in jouw lichaam en blokkades worden los gemaakt en opgeruimd. Een behandeling:

A

Geeft je innerlijke warmte, rust en ontspanning

A

Werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend en bevrijdend

A

Neemt pijn weg

A

Ondersteunt op krachtige, maar natuurlijke wijze het proces van genezing

A

Geneest jouw emotionele pijn

A

Helpt om je onverwerkte ervaringen uit het verleden alsnog te verwerken, zodat de oorzaken van jouw lichamelijke problemen kunnen verdwijnen

A

Voelt als een massage, maar dan met energie

Omdat iedereen uniek is, ervaart iedereen een reiki behandeling op zijn eigen manier en is elke behandeling weer anders. 

Oorsprong

De basis van de Reiki Tera Mai blijft de oorspronkelijke door Dr. Usui herontdekte Reiki. Het wordt doorgegeven door masters, die ook ingewijd zijn uit de afstammingslijn Dr. Usui, Dr. Hayashi en Mw. Takata. Een van deze masters is Kathleen Milner (USA). Zij is een van de 22 masters die door Mw. Takata is ingewijd.

Reiki Tera Mai is de naam van een healingssysteem dat gebaseerd is op de vier elementen Reiki (aarde), Sakara (vuur), Sophi-el (water), Angeliclight (lucht). Kathleen Milner heeft de naam aan dit healingssysteem gegeven en deze naam is wereldwijd als beschermde handelsnaam gedeponeerd. De reden van dit trademark, is dat iedereen die deze naam gebruikt verplicht is exact de initiaties door te geven zoals Kathleen Milner deze uitdraagt. Iedereen is er zeker van dat hij of zij dezelfde initiaties krijgt.

Kan ik je helpen?

Voel of denk je dat Reiki jouw weg kan zijn naar genezing, neem dan gerust contact met mij op of vul onderstaand formulier in voor het boeken van een behandeling. Van nature zijn we allemaal in staat om aan een persoon die ziek is of emotioneel niet in balans is, energie te geven via de handen. We hebben allemaal automatisch de neiging om onze handen precies op die plek te leggen waar de energie op dat moment het hardste nodig is. Iedereen kan dus leren hoe je met Reiki energie kan en mag werken. Ben je geïnteresseerd in een cursus, klik dan hier voor meer informatie. 

Wil jij een reiki behandeling?

Graag help ik je verder. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Even appen of bellen kan natuurlijk ook!