Leer zelf Reiki toepassen

1-op-1 Reiki cursus

Het unieke van mijn Reiki cursussen is dat deze individueel worden gegeven. Wanneer je bij een andere praktijk een Reiki cursus volgt, is dit vaak in grote groepen. Ik geef de cursussen 1-op-1, omdat ik wil dat deze ervaring om jou draait en je op je gemakt bent. Iedereen is uniek en op deze manier kan ik stil staan bij jou en jouw talenten. Er is dus veel interactie mogelijk. Ook leer je op deze manier snel omgaan met Reiki energie. 

Reiki kent drie graden: de eerste graad, de tweede graad en de mastergraad. Elke graad staat voor een bepaald niveau van kracht en mogelijkheden van Reiki. Alle cursussen worden 1-op-1 gegeven en na afloop ontvang je een certificaat. 

Reiki cursus I

Kosten € 275,- 

Deze Reiki cursus wordt gegeven in drie dagdelen. Tijdens de cursus Reiki I krijg je tijdens de eerste twee dagdelen een introductie in Reiki en behandelen we een stukje geschiedenis van Tera Mai Reiki. Na deze introductie ontvang je je eerste inwijding. Dit is een essentieel onderdeel van de Reiki I cursus.

Verder leer je bij deze cursus/inwijding in de eerste graad:

A

Hoe je Reiki energie kunt ontvangen en doorgeven

A

Hoe je jezelf kunt behandelen met Reiki

A

Een aantal handposities en technieken waarmee je een behandeling kunt geven

A

Hoe je andere personen, dieren en planten kunt behandelen

A

Om goed te gronden en de energie te voelen door middel van oefeningen

Deze Reiki I cursus is in de allereerste plaats bedoeld voor jezelf, om eerst jezelf te helen. Dan pas kun je anderen op de juiste manier helpen. 

Bij de terugkomdag (na ongeveer zes weken):

A

Bespreken we je eigen ervaringen en beantwoord ik jouw vragen

A

Ontvang je de eerste twee Reiki symbolen

A

Leer je met deze twee symbolen te werken

A

Leer je nog een aantal speciale handposities

A

Ontvang je de YOD inwijding die je verdieping van jouw intuïtie teweegbrengt

Reiki cursus II

Kosten € 310,- 

Ook deze cursus bestaat uit drie dagdelen. Ongeveer drie tot vier maanden nadat je de reiki 1 inwijding hebt gehad, is het mogelijk om een reiki 2 cursus te volgen. De reiki 2 cursus betekent een belangrijke verdieping in de Reiki, waarbij de kracht van de energie sterk toeneemt. Dit is voor jou duidelijk merkbaar en heeft direct invloed op je spirituele bewustwording en ontwikkeling. Tijdens de cursus ontvang je vijf Reiki symbolen en een achttal zeer krachtige energievolle universele symbolen die aan verschillende mensen (die op hoog niveau werken) zijn doorgegeven. Deze symbolen werken in combinatie met de Reiki energie zeer krachtig. Ook bij de Reiki 2 cursus is de inwijding een essentieel onderdeel.

Verder leer je in de Reiki 2 cursus:

A

Werken met problemen uit het verleden, het nu en die van de toekomst

A

Hoe je een 'afstandsbehandeling' aan iemand kunt geven, los van tijd en afstand

A

Hoe je jezelf met de Reiki afstandsbehandeling kunt behandelen

A

Hoe je een 'Reikishower' kunt zetten

Bij de terugkomdag (na ongeveer zes weken):

A

Bespreken we je eigen ervaringen en beantwoord ik jouw vragen

A

Leer je met Hosanna te werken

A

Gaan we nog dieper in op de werking van de eerder verkregen symbolen

A

Leer je nog een aantal speciale handposities

A

Ontvang je de Violet Flame inwijding die zorgt voor bescherming

Reiki cursus master

Word niet alleen reiki master maar zet hele grote stappen dicht naar jezelf!

Kosten € 1.450,- 
10 dagdelen van 4 uur

Deze cursus doe ik op geheel eigen wijze. Er bestaat namelijk geen standaard cursus om Reiki master te worden en dat word je niet in een dag, het is iets waar je de tijd voor neemt. Natuurlijk word je op de juiste manier volgens de juiste procedure en met de juiste symbolen volgens het Tera Mai systeem ingewijd en leer je de inwijdingen op de juiste manier door te geven. Maar een reiki master inwijding is er een op zielsniveau. Je gaat op ontdekkingsreis naar jezelf. Deze reis is een stuk bewustwording van wie je werkelijk, heel diep vanbinnen, bent. Het is in de eerste plaats een verdieping voor je eigen ontwikkeling op alle niveaus. Omdat je zo aan de slag gaat met jezelf is het dus meer dan alleen Reiki master worden. Deze cursus geef ik dan ook altijd 1-op-1 en draait om jou. Wij gaan bij deze cursus samen aan de slag. Ik neem je  mee in alles wat ik in de jaren als Reiki master en life coach heb geleerd, dus ook niet Reiki kennis komt hieraan te pas.

Munay Ki inwijding

Kosten € 275,- 

Ook geef ik Munay Ki inwijdingen. Munay Ki betekent ‘Ik houd van je vanuit het allerdiepst van mijn hart’. Het herstelt de verbinding met je eigen innerlijke kracht, versnelde transformatie naar hoger bewustzijn, verlichting en wereldvrede. De Munay Ki cursus bestaat uit meerdere inwijdingen. Lees hier meer over deze inwijding. 

Een cursus Reiki of Munay Ki inwijding is een groot cadeau voor jezelf. Heb je interesse, vul dan het formulier onderaan deze pagina in! 

“TIJDENS EEN REIKI CURSUS STAAN WE STIL BIJ JOU EN JOUW TALENTEN”

Ervaringen van anderen

“Juliette is voor mij van grote betekenis geweest in de zoektocht naar antwoorden en het verkrijgen van inzicht in mijn hoog sensitiviteit. Voor mij was hoog sensitief zijn echt een last en ik kon daar moeilijk mee omgaan.

Ik begreep vaak mijn manier van reageren op zaken niet en raakte gefrustreerd. 5 jaar geleden begon ik echt vast te lopen. Door intensieve sessies met Juliette kreeg in meer inzicht en begrip en kwam er acceptatie en vooral rust.

Ik had mijn “uit” knop gevonden.

Vervolgens ben ik me op spiritueel vlak verder gaan ontwikkelen door het behalen van REIKI 1 en 2. Na een pauze van 2 jaar heb ik zelfs recent mijn REIKI mastergraad behaald.

Dit traject heeft rust en balans gebracht en ik kan het iedereen aanraden.”

Danielle

In 2015 begon ik met het volgen van de cursus intuïtieve ontwikkeling in een groep waar onder andere Juliëtte de cursus leidde. Al vrij snel merkte ik dat ik een goede connectie voelde met Juliëtte en ben ik daardoor 1-op-1 cursussen en coaching sessies bij haar gaan volgen. Ook heb ik de Munay Ki, Reiki 1 en Reiki 2 inwijding gedaan.

Wanneer ik terugkijk na de bijna 4 jaar dat ik vele sessies bij Juliëtte heb mogen doen, komt vooral dankbaarheid bij mij naar boven. Dankbaar dat Juliëtte mij zo ontzettend heeft geholpen in mijn persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Ze is een ontzettende krachtige powervrouw die heel goed aanvoelt wat je nodig hebt en hoe ze je hierbij kan helpen. Ze werkt hierbij vanuit puurheid en liefde en heeft dan ook een hele fijne energie om zich heen. Elke keer wanneer ik haar praktijk verlaat, voel ik me weer licht en vertrek ik met nieuwe inzichten.

Ik raad iedereen aan om een sessie te volgen bij Juliëtte omdat je er altijd beter van wordt. Ze is de juiste persoon om je te helpen ontwikkelen in je persoonlijke en spirituele groei. Al na je eerste sessie zul je merken dat je stappen hebt gemaakt. Het is een van de beste investeringen die je in- en voor jezelf kan doen.

Jamie

Wil jij een Reiki cursus volgen?

Graag help ik je verder! Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Even appen of bellen kan natuurlijk ook!