Reiki brengt je dichter bij jezelf

Kom tot rust door een Reiki behandeling

Tijdens een reikibehandeling zorg ik, dat door middel van contact met m’n handen, de energie in jouw lichaam weer beter gaat stromen. De energie volgt zijn eigen weg en je krijgt precies wat je nodig hebt. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau worden de overbodige blokkades losgemaakt en opgeruimd. Door de behandeling heb je niet alleen een ontspannen gevoel geeft maar je wordt je ook bewust van de blokkades die je onbewust hebt opgebouwd.

Welke klachten kun je met Reiki behandelen?

Heb jij last van onderstaande klachten? Dan kan een reiki behandeling je zeker helpen!

A

Spanning en stress

A

Vermoeidheid, weinig energie

A

Pijn (in de breedste zin van het woord)

A

Hoofdpijn, migraine

A

Burn-out, overspannen

A

HSP, hooggevoeligheid

A

Angsten

A

Neerslachtigheid, depressiviteit

A

Wisselende emoties

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Omdat ieder mens uniek is, is elke reiki behandeling weer anders. Door middel van gesprekken, mijn gevoeligheid en mijn kennis zoek ik tijdens een behandeling uit waar je uit balans bent en waar de blokkades zitten. Ik ga daar dan samen met jou mee aan de slag. Als we een blokkade opgeruimd hebben, kijk ik naar het effect daarvan. Het idee is dat je blokkades opruimt en elke keer een stukje verder gaat, laagje voor laagje, totdat je weer in balans bent. Met één behandeling kun je al veel bereiken en het kan zelfs voldoende zijn om weer terug in balans te zijn!

“REIKI VOELT ALS EEN MASSAGE, MAAR DAN MET ENERGIE”

Wil jij een Reiki behandeling? 

Ook voor Reiki behandelingen heb ik pakketten samen gesteld. Je kunt uiteraard één Reiki behandeling boeken. Afhankelijk van je klachten kunnen we kijken wat je prettig vind en er alsnog een pakket van maken!  

Ervaringen van anderen

Een aantal jaren geleden zat ik bepaald niet lekker in mijn vel. Ik ging op zoek naar een betrouwbare Reiki behandelaar en kwam terecht bij Juliette van Gent. Nou dat was een echte thuiskomst! Ze heeft me door een ongelooflijk zware tijd geloodst.

Juliette is erg betrokken bij haar werk en als je het even moeilijk hebt kun je altijd contact opnemen, echt iemand waar je op kunt rekenen. Indien mogelijk helpt ze je ook op afstand.

Het gaat gelukkig veel beter maar ik kom nu nog regelmatig bij haar voor een ‘onderhouds’ behandeling.

Marianne Rijn

“Een aantal jaren geleden ben ik mezelf keihard tegengekomen. Iedereen kent het wel gezin, werken, een sociaal leven en dan moeten al deze balletjes ook nog omhoog gehouden worden. Mijn lichaam begon tegen te werken en ik kon zo niet langer doorgaan! Via via hoorde ik positieve verhalen over praktijk Zinado en over Juliette zelf dus heb ik een afspraak gemaakt.

De reiki behandeling was even spannend, want wat kan je verwachten. Juliette stelde mij meteen op mijn gemak en de behandeling was een bijzondere, mooie en emotionele eerste ervaring met reiki moet ik zeggen. Ik ging naar huis en dit alles gaf mij een groot positief gevoel. Wat een rust was er ook in mij gekomen, maar ook stof tot nadenken. Ik heb meteen met Juliette een afspraak gemaakt om Reiki 1 bij haar te volgen!

Juliette is een fijn, lief, begripvol en warm persoon. Ze voelde direct mijn mentor en ik kon mezelf zijn bij haar. Ik heb Juliette in mijn hart gesloten. Dankzij haar ben ik zeer sterk aan het groeien op vele vlakken en de reiki ervaringen hebben voor mij blijvende persoonlijke veranderingen gebracht en bieden mij goede ondersteuning om door te groeien op mijn nieuwe ingeslagen weg. Bedankt lieve Juliette!

Yvonne Smitsmans

Wil jij weten wat Reiki voor jou kan betekenen?

Graag help ik je verder en ga ik met je aan de slag om je blokkades uit te werken! Kies een Reiki behandeling pakket dat bij je past en we plannen snel een afspraak!