Reiki brengt je dichter bij jezelf

Kom tot rust door een Reiki behandeling

Tijdens een reikibehandeling zorg ik, dat door middel van contact met m’n handen, de energie in jouw lichaam weer beter gaat stromen. De energie volgt zijn eigen weg en je krijgt precies wat je nodig hebt. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau worden de overbodige blokkades losgemaakt en opgeruimd. Door de behandeling heb je niet alleen een ontspannen gevoel geeft maar je wordt je ook bewust van de blokkades die je onbewust hebt opgebouwd.

Welke klachten kun je met Reiki behandelen?

Heb jij last van onderstaande klachten? Dan kan een reiki behandeling je zeker helpen!

A

Spanning en stress

A

Vermoeidheid, weinig energie

A

Pijn (in de breedste zin van het woord)

A

Hoofdpijn, migraine

A

Burn-out, overspannen

A

HSP, hooggevoeligheid

A

Angsten

A

Neerslachtigheid, depressiviteit

A

Wisselende emoties

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Omdat ieder mens uniek is, is elke reiki behandeling weer anders. Door middel van gesprekken, mijn gevoeligheid en mijn kennis zoek ik tijdens een behandeling uit waar je uit balans bent en waar de blokkades zitten. Ik ga daar dan samen met jou mee aan de slag. Als we een blokkade opgeruimd hebben, kijk ik naar het effect daarvan. Het idee is dat je blokkades opruimt en elke keer een stukje verder gaat, laagje voor laagje, totdat je weer in balans bent. Met één behandeling kun je al veel bereiken en het kan zelfs voldoende zijn om weer terug in balans te zijn!

“REIKI VOELT ALS EEN MASSAGE, MAAR DAN MET ENERGIE”

Wil jij een Reiki behandeling?

Om je goed te kunnen behandelen werk ik altijd met een intake. Tijdens een intake kijken we naar je klachten en ontvang je van mijn een stukje coaching en een Reiki behandeling. In het vervolg kun je los een Reiki behandeling boeken. 

Kosten intake + Reiki behandeling – 1,5 uur –  € 85,-

Kosten Reiki behandeling – 60 minuten – € 65,-

Ervaringen van anderen

“Tien jaren heeft mijn zoektocht, geduurd tot ik uiteindelijk bij Juliette terecht ben gekomen. Ik geloof dat ik een minuut op een stoel zat toen ze precies vertelde wat ze voelde bij mij. Ze sloeg de spijker op de kop. Al die tijd wist ik dat er wat aan de hand was maar niet precies hoe of wat. Met haar therapie heeft ze mijn verdriet, angst en teleurstelling opgeruimd! En een paar mooie reikibehandelingen toegepast.  Ze opperde dat het misschien iets voor mij was om een reiki cursus te gaan volgen. Inmiddels heb ik dat gedaan. Reiki brengt dat mij veel rust! In het nieuwe jaar ga ik reiki 2 bij haar doen en ik verheug me daar nu al op. Juliette is ook een hele gezellige vrouw, we kunnen ook lachen en als t moet serieus zijn. Al met al, ben ik heel goed opgeknapt, en is mijn leven een stuk leuker geworden!“

Carla 
Carla

“Wat is Juliette een kadootje om tijdens een slechte periode van mijn leven te krijgen.

Ze neemt altijd de tijd voor mij, ze is zo’n warm en mooi persoon, biedt een luisterend oor en door haar eigen levenservaring, kan ze dingen goed relativeren en mij helpen om op het goede pad te komen en mezelf weer te vinden. Mezelf weer vinden en van mezelf te houden zonder bang te zijn, wie die persoon dan is.

Het is een compleet pakketje met een lach en een traan. Hoe ik ook binnenkom, ik ga na een behandeling altijd met meer energie en levenslust naar huis. De woorden kunnen nooit alles omschrijven wat jij voor ons betekent, Juliette.“

Rachel 
Rachel

Van kinds af aan kom ik al bij Juliette. Waar ga je naar toe als je als hoog gevoelig kind tegen van alles aanloopt en totaal niet begrijpt waar dit vandaan komt?

Een blogpost: “10 manieren om met hoog sensitiviteit om te gaan” bestond toentertijd nog niet.

Juliette zie ik dan ook echt als een kartrekker voor lichtwerkers. Een lichtzuil die juist doordat ze veel zelf heeft uitgezocht haar ontwikkeling door kan geven aan de nieuwe generatie. En dat doet ze met heel veel humor en nuchterheid. 

Ik heb op mijn pad ontzettend veel van haar geleerd en dat stopt ook niet; ze is dan ook een onuitputtelijke bron van liefde waar je altijd met een enorme glimlach en een volle batterij vandaan komt. 

Lynn 
Lynn

“Juliette is voor mij van grote betekenis geweest in de zoektocht naar antwoorden en het verkrijgen van inzicht in mijn hoog sensitiviteit. Voor mij was hoog sensitief zijn echt een last en ik kon daar moeilijk mee omgaan.

Ik begreep vaak mijn manier van reageren op zaken niet en raakte gefrustreerd. 5 jaar geleden begon ik echt vast te lopen. Door intensieve sessies met Juliette kreeg in meer inzicht en begrip en kwam er acceptatie en vooral rust.

Ik had mijn “uit” knop gevonden.

Vervolgens ben ik me op spiritueel vlak verder gaan ontwikkelen door het behalen van REIKI 1 en 2. Na een pauze van 2 jaar heb ik zelfs recent mijn REIKI mastergraad behaald.

Dit traject heeft rust en balans gebracht en ik kan het iedereen aanraden.“

Danielle 
Danielle

“Een aantal jaren geleden ben ik mezelf keihard tegengekomen. Iedereen kent het wel gezin, werken, een sociaal leven en dan moeten al deze balletjes ook nog omhoog gehouden worden. Mijn lichaam begon tegen te werken en ik kon zo niet langer doorgaan! Via via hoorde ik positieve verhalen over praktijk Zinado en over Juliette zelf dus heb ik een afspraak gemaakt.

De reiki behandeling was even spannend, want wat kan je verwachten. Juliette stelde mij meteen op mijn gemak en de behandeling was een bijzondere, mooie en emotionele eerste ervaring met reiki moet ik zeggen. Ik ging naar huis en dit alles gaf mij een groot positief gevoel. Wat een rust was er ook in mij gekomen, maar ook stof tot nadenken. Ik heb meteen met Juliette een afspraak gemaakt om Reiki 1 bij haar te volgen!

Juliette is een fijn, lief, begripvol en warm persoon. Ze voelde direct mijn mentor en ik kon mezelf zijn bij haar. Ik heb Juliette in mijn hart gesloten. Dankzij haar ben ik zeer sterk aan het groeien op vele vlakken en de reiki ervaringen hebben voor mij blijvende persoonlijke veranderingen gebracht en bieden mij goede ondersteuning om door te groeien op mijn nieuwe ingeslagen weg. Bedankt lieve Juliette!“

Yvonne Smitsmans 
Yvonne Smitsmans

“Een aantal jaren geleden zat ik bepaald niet lekker in mijn vel. Ik ging op zoek naar een betrouwbare Reiki behandelaar en kwam terecht bij Juliette van Gent. Nou dat was een echte thuiskomst! Ze heeft me door een ongelooflijk zware tijd geloodst.

Juliette is erg betrokken bij haar werk en als je het even moeilijk hebt kun je altijd contact opnemen, echt iemand waar je op kunt rekenen. Indien mogelijk helpt ze je ook op afstand.

Het gaat gelukkig veel beter maar ik kom nu nog regelmatig bij haar voor een ‘onderhouds’ behandeling.“

Marianne Rijn 
Marianne Rijn

“In 2015 begon ik met het volgen van de cursus intuïtieve ontwikkeling in een groep waar onder andere Juliëtte de cursus leidde. Al vrij snel merkte ik dat ik een goede connectie voelde met Juliëtte en ben ik daardoor 1-op-1 cursussen en coaching sessies bij haar gaan volgen. Ook heb ik de Munay Ki, Reiki 1 en Reiki 2 inwijding gedaan.

Wanneer ik terugkijk naar de bijna vier jaar dat ik vele sessies bij Juliëtte heb mogen doen, komt vooral dankbaarheid bij mij naar boven. Dankbaar dat Juliëtte mij zo ontzettend heeft geholpen in mijn persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Ze is een ontzettend krachtige vrouw die heel goed aanvoelt wat je nodig hebt en hoe ze je hierbij kan helpen. Ze werkt hierbij vanuit puurheid en liefde en heeft dan ook een heel fijne energie om zich heen. Elke keer wanneer ik haar praktijk verlaat, voel ik me weer licht en vertrek ik met nieuwe inzichten.

Ik raad iedereen aan om een sessie te volgen bij Juliëtte, omdat je er altijd beter van wordt. Ze is de juiste persoon om je te helpen ontwikkelen in je persoonlijke en spirituele groei. Al na je eerste sessie zal je merken dat je stappen hebt gemaakt. Het is een van de beste investeringen die je in en voor jezelf kunt doen.“

Jamie 
Jamie

“Juliette, een belangrijke bijdrage in mijn zoektocht naar mezelf. Vol met ‘knopen’ en op zoek naar mezelf ben ik bij Juliette terechtgekomen. Hoe??? Toeval??? Toeval bestaat niet. Toeval is wat je toe-valt. In dit geval was dat voor mij ‘toevallig’ Juliette. Ik zat vol met ‘knopen’ en was op zoek naar mezelf en Juliette is degene die mij stukje bij beetje, telkens weer, iets van mezelf heeft laten zien.

Voor mij werd het moeilijke balanceren, een oefening in ‘balans leren’. Doormiddel van luisteren, praten, reiki, intuïtieve ontwikkeling, kaartlegging, wasstrijken, mandala’s kleuren en kleurgebruik uitleggen en nog veel meer. Vele handvatten worden er geboden. Er is er dus altijd wel ééntje bij waar je je eerste afspraak houvast aan hebt.

Of ik er nou binnenkom vol enthousiasme of juist met een energiepunt van nul komma nul, ik ga er altijd weer naar buiten, rechtop en met nieuwe energie. Juliette is een ‘mensen-mens’. Zij zet je dáár waar nodig weer op het juiste spoor. Ik zeg niet dat dit altijd even makkelijk zal gaan. Je moet er zélf natuurlijk ook wel aan meewerken, er iets voor doen. Ik ben er blij mee.“

Anneke Boxtel
Anneke

Wil jij weten wat Reiki voor jou kan betekenen?

Graag help ik je verder en ga ik met je aan de slag om je blokkades uit te werken! Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Even appen of bellen kan natuurlijk ook!