Wat is Quantum Touch?

Zelfgenezingskracht

Quantum Touch is ontwikkeld door Richard Gordon. Hij wilde healing voor iedereen toegankelijk maken. Hij heeft er via deze methode voor gezorgd dat iedereen nu zijn of haar eigen zelfgenezingskracht, de kracht van het oeroude zelfregulerende systeem, kan versterken en versnellen.

Een Quantum Touch behandeling

Met Quantum Touch focus ik zelf op het versterken van de levenskrachtenergie. Deze energie wordt ook wel Prana, Chi, Manna of Ki genoemd en combineert dit met verschillende soorten ademhalings- en lichaamsbewustzijn-technieken. Er wordt een hoog trillingsveld gecreëerd rondom de te behandelen plek. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) in werking, daar waar het lichaam het nodig heeft. Je past jezelf op natuurlijke wijze aan aan deze hoge trilling door de wet van resonantie. Je ervaart al vrij snel de eerste effecten op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Door vanuit universele liefde te werken én met de juiste intentie, kan het resultaat van een behandeling worden vergroot.

Te behandelen klachten

Quantum Touch spoort het lichaam aan, met name botten en gewrichten, om haar oorspronkelijke stand weer aan te nemen. Een behandeling is toepasbaar op vrijwel alle gebieden, waaronder:

A

Hoofdpijn en migraine

A

Nek- en schouderpijn

A

Rugklachten, o.a. scoliose

A

Ontstekingen

A

Problemen in bekken, knie en heupen

A

Na een trauma, ongeval en/of botbreuken

A

Bij slaapproblemen

A

Op emotioneel- en psychisch niveau

Wil je hier meer over weten of een afspraak maken, vul dan onderstaand formulier in. Quantum Touch kan met alle andere therapieën gecombineerd worden.

Wil jij een Quantum Touch behandeling?

Graag help ik je verder. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Even appen of bellen kan natuurlijk ook!