Online coaching

Een nieuwe stap, online coaching zet ik door.

Toen ik op 16 maart 2020 mijn praktijk moest sluiten vanwege de coronacrisis en de maatregelen die dat met zich meebracht, heb ik besloten om mijn praktijk op dat moment online voort te zetten, totdat we weer groen licht zouden krijgen van de overheid om weer in de praktijk aan het werk te gaan.

Voor mijzelf een nieuwe stap, en in eerste instantie voor een groot deel van mijn cliënten ook. Naarmate de sluiting langer duurde, kwamen er toch steeds meer verzoeken voor een online sessie en behandeling. Ik merkte zelf dat dit ook een hele fijne manier van coachen is en dat het voor mijn cliënten ook fijn uitpakte. De behandelingen op afstand deden erg goed hun werk en dat is natuurlijk niet verwonderlijk. Je kunt perfect met energie op afstand behandelen (dit leer je o.a. bij de cursus Reiki 2), maar ook de reset van allergieën en emoties kunnen op afstand goed uitgewerkt worden.

Ik kreeg onderstaande feedback van een tweetal cliënten over de online coaching en behandelingen:

“En ook complimenten voor jou dat je het online coaching hebt opgepakt en dat de verbinding (niet de digitale 😉 ) hetzelfde voelde als toen ik jou in het echt zag in Boxtel. Dat is echt heel bijzonder. We gaan elkaar zeker nog een keer spreken”.
Jette uit Stockholm

“Dankjewel voor de afstandsbehandeling. Heel bijzonder om ook op afstand te ervaren en te voelen dat je bezig was met de behandeling. Vooral dat ik gezien en gevoeld heb dat je eindigde met een violet licht vond ik erg bijzonder. En ik heb er veel aan gehad! Ik slaap inmiddels binnen een halfuur in en word ook echt veel minder vaak wakker. Superfijn!”
Linda van de Nostrum

“Tijdens de online sessie met Juliette was het net of we samen in één ruimte zaten. Ik voelde me gelijk ontzettend op mijn gemak, waardoor we snel de diepte in konden gaan. Juliette voelde precies waar de blokkades bij mij zaten, en een aantal heb ik tijdens een oefening gelijk los kunnen laten. Geweldig dat dit ook online kan! Ze heeft me handvatten gegeven om makkelijker van mijn hoofd naar mijn hart te gaan”.
Laura (27 jaar)

Deze feedback laat zien dat het deze manier van werken dus ook heel fijn en goed werkt.

Ik heb daarom besloten om de online coaching en de afstandsbehandelingen gewoon door te zetten voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Hoe gaat dit in zijn werk: Nadat je mij benaderd hebt voor een online sessie neem ik contact met je op via mail of via de whatsapp om een afspraak te plannen en om te informeren welke aanpak je wilt: coaching, coaching en een behandeling of alleen een behandeling. Ik neem op het afgesproken tijdstip zelf contact met je op en we gaan aan de slag.

De prijzen voor de online sessie zijn als volgt:

Coaching, duur 2 uur  > euro 100,00
Coaching & behandeling, duur 2 uur > euro 100,00
Behandeling, duur 1 uur (incl. 15 min nabespreking). > euro 60,00

De coaching verloopt gewoon zoals je dat van mij gewend bent, alleen nu dan online.

Bij de coaching & behandeling werkt het als volgt: We hebben eerst een fijn gesprek over wat er allemaal speelt en waar je tegenaan loopt. Naar aanleiding van dit coach gesprek filteren we wat voor een soort behandeling wij gaan doen:

  • Een reiki/energiebehandeling: hierbij mag jij kiezen of je lekker blijft zitten, of gaat liggen terwijl ik je behandel.
  • Een reset: we zetten de allergieën, blokkades en emoties in de gereset mogen worden. Ik ga voor je aan de slag terwijl jij mee ademt en mee voelt. Wij houden tijdens deze behandeling contact. Zo kunnen we samen uitwerken wat je los mag laten.

Na beide behandelingen hebben we even een korte reflex.

Bij de behandeling zijn er twee mogelijkheden:
Energie/reikibehandeling: ik behandel je op afstand op het tijdstip dat we afgesproken hebben. Ik gebruik bij deze behandeling reiki energie en zet eventueel mooie begeleidende symbolen (voor liefde, harmonie, balans en/of specifieke klachten in) Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten, afhankelijk van wat ik tijdens de behandeling tegenkom. Ik heb ervaren dat de meeste cliënten 20.00 uur een heel fijn tijdstip vinden om een behandeling te ondergaan. De behandeling zorgt ervoor dat je jezelf lekker relaxed voelt waardoor je heerlijk zult slapen. Ik neem de dag na de behandeling even contact met je op om te reflecteren.
Wil je overdag een energiebehandeling dan bel ik je direct na de behandeling (als dat lukt) en anders diezelfde dag nog even op om te reflecteren.
Reset: ik bel je op en we bespreken wat je wilt resetten. Ik behandel de besproken allergieën, emoties en blokkades op afstand door middel van een reset; Ik ga voor je aan de slag, terwijl jij mee ademt en meevoelt, zodat je ook kunt voelen wat er allemaal gebeurt. Daarna hebben we een korte reflectie.

Ik hoop dat het een en ander zo duidelijk is, maar mochten er nog vragen zijn dan kun je me altijd mailen: juliette@zinado.nl of via whatsapp een berichtje sturen 0613962939. Dit is voor mij de snelste manier om te reageren op jouw vraag.

Ik ben blij met deze uitbreiding. Zeker voor de cliënten die ver weg wonen. Het scheelt heel wat reistijd en reiskosten en het werkt zeker zo goed als een live behandeling in de praktijk.
Ik hoop snel van jullie te horen!

 

Juliette

Wil jij meer weten over coaching of Reiki?

Lees meer over mijn werkwijze en behandelingen op de site. Boek een speciaal coachingpakket, een Reiki behandeling, Reiki cursus of opstelling.