Wat is Munay Ki?

Verbinding innerlijke kracht

Munay Ki betekent ‘Ik houd van je vanuit het allerdiepst van mijn hart’ en herstelt de verbinding met je eigen innerlijke kracht, versnelde transformatie naar hoger bewustzijn, verlichting en wereldvrede.

De Munay Ki inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru. De Q’eros zijn de laatste nog traditioneel levende, rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s. Zij hebben tot op heden hun aloude traditie en leefwijze op een heel pure en oprechte manier behouden. Aan de Q’eros is voorspeld dat het nú de tijd is om hun wijsheid, levenswijzen en rituelen te delen met de wereld en daarmee de mensheid en de aarde te genezen van vernietiging en terug te brengen naar harmonie.

De Munay Ki inwijdingen

De Munay Ki inwijdingen zijn energietransmissies. Elke inwijding is een stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel. Munay Ki bewerkstelligt jouw reis naar vrijheid om te zijn wie je in essentie bent. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, met je eigen goddelijke natuur. Het brengt je bij je ware bestemming hier op aarde. Deze inwijdingen maken dat je volledig in je kracht komt te staan.

Cursus Munay Ki

Ik geef de Munay Ki inwijdingen in drie keer, verspreid over een aantal maanden. In de tussenliggende tijd kunnen de inwijdingen integreren. Per keer ontvang je drie inwijdingen.

De kosten zijn € 275,- (excl. BTW)


Sessie 1:

1. Initiatie van de Heler, Hampe Rite
Je vermogen tot heling van jezelf en van anderen wordt gewekt.

2. De Banden van Kracht, Chumpi Rite
Je ontvangt vijf energetische banden van kracht ter versterking van je energieveld. Deze banden geven belangrijke spirituele bescherming, ze zorgen voor verbinding met de natuurlijke krachten en elementen en geven een diepe verbinding met je eigen natuurlijke innerlijke kracht.

3. Initiatie van Harmonie, Ayni Karpay
Deze initiatie verbindt je met de zeven scheppende principes van het universum. Zeven archetypen, universele, organiserende krachten, worden energetisch als zaadjes in je chakra’s gewekt.

Sessie 2:

4. Initiatie van de Ziener, Kawaq Rite
De innerlijke ziener in je ontwaakt hierdoor en daarmee je vaardigheid om de onzichtbare wereld van energie en spirit te gaan waarnemen. Je versterkt je intuïtieve vermogens en geeft een heldere kijk en hogere inzichten.

5. Initiatie van de Hoeder van de Dag, Pampamesayok
De Hoeders van de Dag dienen het vrouwelijke pad. Zij eren de natuur in al haar grootsheid en zijn er een onlosmakelijk onderdeel van. Met deze inwijding begin je de vrouwelijke krachten in jezelf te genezen en je relatie met de aarde, onze grote Moeder.

6. Initiatie van de Hoeder van Wijsheid, Altomesayok
Je relatie met de hemel en het kosmische wordt weer in het reine gebracht met Vader Zon, Inti Tai Tai, de Zon, de kracht van creatie. Je zult stabiliteit en innerlijke rust kunnen ervaren, ondanks een chaotische buitenwereld.


Sessie 3:

7. Initiatie van de Hoeder van de Aarde, Kuraq Akuyek
Deze initiatie verbindt je met de Aartsengelen. De Hoeders van de Aarde zijn de hoeders van al het leven op aarde en zij vallen onder de directe bescherming van de Aartsengelen. Je leert de ziener met compassie te zijn en leert de wereld van je dromen waar te maken. Door deze initiatie begint ook de verandering van je fysieke gesteldheid.

8. Initiatie van de Hoeder van de Sterren, Mosoq Karpay
Dit is de initiatie voor de tijd die komt. Je krijgt een stevige en veilige verankering met de tijd die komt na de overgangsfase waar we nu in zitten, dus 2012 en daarna.

9. Initiatie van de Schepper, Taytanchis
Deze initiatie activeert je Goddelijke natuur, het licht van creatie, de Schepper in jou. Het maakt je bewust van je verantwoordelijkheid voor alle scheppingen in het Universum.

Heb je interesse in deze cursus of wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier. 

Wil jij een Munay Ki inwijding?

Graag help ik je verder. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Even appen of bellen kan natuurlijk ook!