Ben jij in balans?

1-op-1 lifecoaching

Je kent het wel: je rent maar door, doet dingen op de automatische piloot en wordt geleefd. Je probeert ondertussen alle ballen in de lucht te houden. Die druk, spanning en stress zorgen ervoor dat je uit balans raakt. Je voelt je moe, uitgeblust, onrustig en druk. Je emmer loopt vol en je bent je niet bewust van de signalen van je eigen lichaam. 

Via coaching nodig ik je uit om naar jezelf te kijken. Door middel van gesprekken, mijn gevoeligheid en mijn kennis zoek ik tijdens een behandeling uit waar je uit balans bent en waar de blokkades zitten. Ik houd je een spiegel voor die nodig is om bewust te worden van je lichaamssignalen, je gedrag en het effect op anderen. Wat zijn jouw gedachtegangen en vaste patronen? Waarom doe je wat je doet en hoe kunnen we daar verandering in aanbrengen?

Als coach laat ik je bewust worden van jouw gedrag. Dat is niet altijd even gemakkelijk en kan bijzonder confronterend zijn, maar het is de manier om ervoor te zorgen dat je de vaste, belemmerende patronen kunt loslaten en je, zonder ballast en zonder te veel moeite, weer kunt leven in het nú!

Blokkades uitwerken

Allerlei blokkades in je lichaam kunnen voor klachten zorgen. In een of meerdere behandelingen gaan we zorgen dat jouw klachten geheeld en verwerkt worden zodat je meer ruimte krijgt vanbinnen. Je krijgt inzicht in hoe je deze kunt loslaten en oplossen zodat je grip op jouw klachten krijgt. Je zult zien dat je weer energie en vertrouwen krijgt. Ook emotionele pijn zoals verdriet en boosheid kunnen je in de weg zitten. Ik kan je helpen bij:

A

Spanning, stress

A

Pijn (in de breedste zin van het woord)

A

Vermoeidheid, weinig energie

A

Hoofdpijn, migraine

A

Burn-out, overspannen

A

Te weinig zelfvertrouwen, onzekerheid

A

HSP, hooggevoeligheid

A

Angsten, neerslachtigheid, wisselende emoties

A

Na scheiding of verlies van een dierbare

A

Relatieproblemen

A

Doorbreken van oude patronen

Persoonlijke groei

Met een groeitraject gaan we aan de slag met jouw persoonlijke groei. Ik geef je handvaten om je leven weer op de rit te krijgen. 
Je weet dat er iets moet veranderen, maar je weet niet waar te beginnen. Je bent uit balans, omdat je veel bezig bent met piekeren en overdenken. Met andere woorden: je zit heel veel in je hoofd. Je eigen gedachten maken dat je jezelf steeds ongelukkiger gaat voelen. Wanneer je ‘uit je hoofd’ gaat en naar je gevoel luistert, kun je jezelf positiever en meer in balans denken en voelen. 

Samen gaan we onderzoeken wat voor jou de beste manier is om weer in je eigen kracht te komen. Door uit je hoofd te gaan, ga je ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je die kunt gebruiken! Je leert alle ballen hoog te houden zonder jezelf voorbij te lopen. Je blijft dicht bij jezelf.

Denk je bij de volgende punten, ja dat wil ik! Dan is een groeitraject wat voor jou.  

A

Nee zeggen en grenzen aangeven

A

Naar jouw gevoel luisteren, op jouw intuïtie vertrouwen

A

Jouw kwaliteiten en talenten ontdekken

A

Jezelf terugvinden

A

Balans tussen werk en privé

A

Werk vinden dat bij je past

A

Jezelf gelukkig en tevreden voelen

A

Jouw paranormale gevoeligheid ontdekken en ontwikkelen

A

Relatieproblemen

A

Vol vertrouwen in de toekomst

“ER IS ALTIJD WEL EEN WEG NAAR HERSTEL EN GROEI”

Ik ben van mening dat er altijd een oplossing is. Je hoeft je niet langer ellendig te voelen of veel pijn te ervaren. Samen met jou kom ik tot een oplossing voor jouw klacht of probleem. Er is altijd een weg! 

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Afhankelijk van jouw probleem of vraagstuk zijn verschillende sessies nodig. Om een blokkade uit te werken heb je vaak al genoeg aan een paar sessies. Is jouw vraagstuk wat complexer of wil je meerdere veranderingen in jouw leven? Dan verdelen we een aantal sessies over een bepaalde periode. Om het makkelijker te maken heb ik pakketten gemaakt, maar uiteraard is het ook mogelijk om één afspraak te maken. Tijdens een eerste afspraak gaan we meteen gaan de slag, dus tijdens een eerste sessie word je meteen al geholpen!

*Met Quantum Allergy elimineren we blokkades zowel op emotioneel als op fysiek gebied. Denk daarbij aan resetten van intoleranties/blokkades op het gebied van voeding (bv. pinda, noten, koemelk, gluten), hormonen, hooikoorts, eczeem, virussen enz.
Quantum Touch spoort het lichaam aan, met name botten en gewrichten om haar oorspronkelijke stand weer aan te nemen. Het is heel goed inzetbaar bij hoofdpijn en migraine, nek-en schouderklachten, rugklachten, knie en heupen, maar ook bij emotionele- en slaapproblemen.

Ervaringen van anderen

Elke afspraak zo passend aan wat je nodig hebt op dat moment. Het geeft me lucht elke keer weer. Mooie stappen mogen maken. Open staan voor de hulp. En dat juist ook op een gevoels level. Elke keer vallen puzzel stukjes op zijn plek.

Gun jezelf zo’n moment.

Danique 
Danique

“Tien jaren heeft mijn zoektocht, geduurd tot ik uiteindelijk bij Juliette terecht ben gekomen. Ik geloof dat ik een minuut op een stoel zat toen ze precies vertelde wat ze voelde bij mij. Ze sloeg de spijker op de kop. Al die tijd wist ik dat er wat aan de hand was maar niet precies hoe of wat. Met haar therapie heeft ze mijn verdriet, angst en teleurstelling opgeruimd! En een paar mooie reikibehandelingen toegepast.  Ze opperde dat het misschien iets voor mij was om een reiki cursus te gaan volgen. Inmiddels heb ik dat gedaan. Reiki brengt dat mij veel rust! In het nieuwe jaar ga ik reiki 2 bij haar doen en ik verheug me daar nu al op. Juliette is ook een hele gezellige vrouw, we kunnen ook lachen en als t moet serieus zijn. Al met al, ben ik heel goed opgeknapt, en is mijn leven een stuk leuker geworden!“

Carla 
Carla

“Wat is Juliette een kadootje om tijdens een slechte periode van mijn leven te krijgen.

Ze neemt altijd de tijd voor mij, ze is zo’n warm en mooi persoon, biedt een luisterend oor en door haar eigen levenservaring, kan ze dingen goed relativeren en mij helpen om op het goede pad te komen en mezelf weer te vinden. Mezelf weer vinden en van mezelf te houden zonder bang te zijn, wie die persoon dan is.

Het is een compleet pakketje met een lach en een traan. Hoe ik ook binnenkom, ik ga na een behandeling altijd met meer energie en levenslust naar huis. De woorden kunnen nooit alles omschrijven wat jij voor ons betekent, Juliette.“

Rachel 
Rachel

“Wat een bijzondere ervaring was het om een familieopstelling te doen bij Juliëtte. Er werden hele onverwachte verbanden bloot gelegd. Doordat Juliëtte zich niet aan vaste vormen houdt, is er veel ruimte om dingen te laten ontstaan. Het mooie van de opstelling is dat het bereik – en de heling – ver reikt. Ik heb energetisch echt veranderingen in kunnen zetten en die ter plekke al kunnen voelen, doordat ik in de opstelling aan de slag ging. Zonder opstelling had ik dat niet voor elkaar gekregen.”

Inge 
Inge

Van kinds af aan kom ik al bij Juliette. Waar ga je naar toe als je als hoog gevoelig kind tegen van alles aanloopt en totaal niet begrijpt waar dit vandaan komt?

Een blogpost: “10 manieren om met hoog sensitiviteit om te gaan” bestond toentertijd nog niet.

Juliette zie ik dan ook echt als een kartrekker voor lichtwerkers. Een lichtzuil die juist doordat ze veel zelf heeft uitgezocht haar ontwikkeling door kan geven aan de nieuwe generatie. En dat doet ze met heel veel humor en nuchterheid. 

Ik heb op mijn pad ontzettend veel van haar geleerd en dat stopt ook niet; ze is dan ook een onuitputtelijke bron van liefde waar je altijd met een enorme glimlach en een volle batterij vandaan komt. 

Lynn 
Lynn

“Dankjewel voor de mooie opstelling. Het was erg prettig en het voelde veilig om dit bij jou te doen.

Jaren geleden heb ik eens een familieopstelling met representanten bijgewoond. Indrukwekkend, fascinerend, vond ik toen al. Nadat ik dit jaar het boek “De fontein, vind je plek” had gelezen en zelf ook tegen een aantal lastige dingen aanliep en er zelf niet uit kon komen, heb ik besloten dat het tijd werd om zelf een familieopstelling  te laten doen.

De sessie was mooi, verhelderend, indrukwekkend, verrassend en vermoeiend. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen en dat ik jou daarvoor heb uitgekozen.

Het overtrof mijn stomste verbazing, energetisch gebeurt er iets waar je met je brein niet bij kan.  Nu ondertussen vier maanden later, sta ik heel anders in het leven. Hoe of wat, vraag het me niet, maar ik voel me verlost van……..  Krijg ook van mensen te horen dat ik anders uit mijn ogen kijk. Er zijn dingen gebeurt, opgelost! Wat heb ik hiervoor gedaan…….. laat maar gebeuren.

Ik zou dit aan iedereen willen aanraden, gewoon om je wereldmodel te verbreden.

Ik sluit af met: Er zijn geen obstakels op het spirituele pad.  Obstakels zijn het pad.

Dank je wel Juliette. Je bent een mooi mens!“

JvdS 
JvdS

“Juliette is zo’n lieve warme vrouw! Ze luistert en je mag er zijn, ze geeft je het inzicht en de zetjes die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Ik heb bij haar Reiki I en coachingsessies gedaan en wilde ook wel eens een familie opstelling doen.

Ik wist echt niet wat ik moest verwachten, en eigenlijk kun je dat ook niet weten. Niemand weet wat er bij een opstelling naar boven komt. Vanaf het moment dat je een poppetje in het veld zet voel je dat je iets bijzonders gaat doen. En dat was het! Wat er naar boven is gekomen had ik met geen enkele andere therapie of coach kunnen ontdekken. Dit kwam uit generaties terug en droeg ik bij me. Heel bijzonder om alles weer een soort van recht te zetten. Je lost met een familieopstelling niet alleen iets voor jezelf op maar ook voor anderen. Juliette weet je haarfijn te begeleiden hierin, ze weet precies de juiste dingen te zeggen op het juiste moment. Een gave? Ja ik vind van wel!”

Lieke van der Zee 
Lieke van der Zee

“Juliette is voor mij van grote betekenis geweest in de zoektocht naar antwoorden en het verkrijgen van inzicht in mijn hoog sensitiviteit. Voor mij was hoog sensitief zijn echt een last en ik kon daar moeilijk mee omgaan.

Ik begreep vaak mijn manier van reageren op zaken niet en raakte gefrustreerd. 5 jaar geleden begon ik echt vast te lopen. Door intensieve sessies met Juliette kreeg in meer inzicht en begrip en kwam er acceptatie en vooral rust.

Ik had mijn “uit” knop gevonden.

Vervolgens ben ik me op spiritueel vlak verder gaan ontwikkelen door het behalen van REIKI 1 en 2. Na een pauze van 2 jaar heb ik zelfs recent mijn REIKI mastergraad behaald.

Dit traject heeft rust en balans gebracht en ik kan het iedereen aanraden.“

Danielle 
Danielle

“Een aantal jaren geleden ben ik mezelf keihard tegengekomen. Iedereen kent het wel gezin, werken, een sociaal leven en dan moeten al deze balletjes ook nog omhoog gehouden worden. Mijn lichaam begon tegen te werken en ik kon zo niet langer doorgaan! Via via hoorde ik positieve verhalen over praktijk Zinado en over Juliette zelf dus heb ik een afspraak gemaakt.

De reiki behandeling was even spannend, want wat kan je verwachten. Juliette stelde mij meteen op mijn gemak en de behandeling was een bijzondere, mooie en emotionele eerste ervaring met reiki moet ik zeggen. Ik ging naar huis en dit alles gaf mij een groot positief gevoel. Wat een rust was er ook in mij gekomen, maar ook stof tot nadenken. Ik heb meteen met Juliette een afspraak gemaakt om Reiki 1 bij haar te volgen!

Juliette is een fijn, lief, begripvol en warm persoon. Ze voelde direct mijn mentor en ik kon mezelf zijn bij haar. Ik heb Juliette in mijn hart gesloten. Dankzij haar ben ik zeer sterk aan het groeien op vele vlakken en de reiki ervaringen hebben voor mij blijvende persoonlijke veranderingen gebracht en bieden mij goede ondersteuning om door te groeien op mijn nieuwe ingeslagen weg. Bedankt lieve Juliette!“

Yvonne Smitsmans 
Yvonne Smitsmans

“Een aantal jaren geleden zat ik bepaald niet lekker in mijn vel. Ik ging op zoek naar een betrouwbare Reiki behandelaar en kwam terecht bij Juliette van Gent. Nou dat was een echte thuiskomst! Ze heeft me door een ongelooflijk zware tijd geloodst.

Juliette is erg betrokken bij haar werk en als je het even moeilijk hebt kun je altijd contact opnemen, echt iemand waar je op kunt rekenen. Indien mogelijk helpt ze je ook op afstand.

Het gaat gelukkig veel beter maar ik kom nu nog regelmatig bij haar voor een ‘onderhouds’ behandeling.“

Marianne Rijn 
Marianne Rijn

“In 2015 begon ik met het volgen van de cursus intuïtieve ontwikkeling in een groep waar onder andere Juliëtte de cursus leidde. Al vrij snel merkte ik dat ik een goede connectie voelde met Juliëtte en ben ik daardoor 1-op-1 cursussen en coaching sessies bij haar gaan volgen. Ook heb ik de Munay Ki, Reiki 1 en Reiki 2 inwijding gedaan.

Wanneer ik terugkijk naar de bijna vier jaar dat ik vele sessies bij Juliëtte heb mogen doen, komt vooral dankbaarheid bij mij naar boven. Dankbaar dat Juliëtte mij zo ontzettend heeft geholpen in mijn persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Ze is een ontzettend krachtige vrouw die heel goed aanvoelt wat je nodig hebt en hoe ze je hierbij kan helpen. Ze werkt hierbij vanuit puurheid en liefde en heeft dan ook een heel fijne energie om zich heen. Elke keer wanneer ik haar praktijk verlaat, voel ik me weer licht en vertrek ik met nieuwe inzichten.

Ik raad iedereen aan om een sessie te volgen bij Juliëtte, omdat je er altijd beter van wordt. Ze is de juiste persoon om je te helpen ontwikkelen in je persoonlijke en spirituele groei. Al na je eerste sessie zal je merken dat je stappen hebt gemaakt. Het is een van de beste investeringen die je in en voor jezelf kunt doen.“

Jamie 
Jamie

“Juliette, een belangrijke bijdrage in mijn zoektocht naar mezelf. Vol met ‘knopen’ en op zoek naar mezelf ben ik bij Juliette terechtgekomen. Hoe??? Toeval??? Toeval bestaat niet. Toeval is wat je toe-valt. In dit geval was dat voor mij ‘toevallig’ Juliette. Ik zat vol met ‘knopen’ en was op zoek naar mezelf en Juliette is degene die mij stukje bij beetje, telkens weer, iets van mezelf heeft laten zien.

Voor mij werd het moeilijke balanceren, een oefening in ‘balans leren’. Doormiddel van luisteren, praten, reiki, intuïtieve ontwikkeling, kaartlegging, wasstrijken, mandala’s kleuren en kleurgebruik uitleggen en nog veel meer. Vele handvatten worden er geboden. Er is er dus altijd wel ééntje bij waar je je eerste afspraak houvast aan hebt.

Of ik er nou binnenkom vol enthousiasme of juist met een energiepunt van nul komma nul, ik ga er altijd weer naar buiten, rechtop en met nieuwe energie. Juliette is een ‘mensen-mens’. Zij zet je dáár waar nodig weer op het juiste spoor. Ik zeg niet dat dit altijd even makkelijk zal gaan. Je moet er zélf natuurlijk ook wel aan meewerken, er iets voor doen. Ik ben er blij mee.“

Anneke Boxtel
Anneke

“Ik zou iedereen een Juliette in zijn of haar leven gunnen! Daar waar reguliere therapeuten mij niet verder konden helpen, weet Juliette keer op keer precies haar vinger op de zere plekken en trauma’s te leggen, om deze vervolgens samen met mij te helen. Juliette combineert haar heldere inzicht met een warme, aardse energie en is daarom voor iedereen toegankelijk. Ze voelt haarfijn aan wat je nodig hebt, is eerlijk, oordeelt niet en je gaat altijd vol nieuwe energie weer naar huis.“

Hiske Bongaarts Haarlem, actrice en zangeres
Hiske Bongaarts

“Bij Juliette heb ik geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en op mezelf te vertrouwen. Op een oprechte, ongedwongen manier ontstaat een open gesprek waarin van alles aan de orde komt. De vraagstelling van Juliette zorgt ervoor dat helder wordt wat je wil benoemen, ook al heb je niet altijd de juiste woorden beschikbaar. Ze kan goed luisteren, is veelzijdig en kiest uit diverse methodes de best passende voor dat moment. Het gevolg is dat je een persoonlijke groei doormaakt. Soms met kleine stappen, een andere keer met grote sprongen, en altijd respectvol. Ze voelt perfect aan wat je nodig hebt om in balans te zijn.“

Pien 
Pien

Maak een afspraak

Graag help ik je verder en ga ik met je aan de slag om je blokkades uit te werken of eindelijk weer dichter bijjezelf te komen! Kies het pakket dat bij je past en we plannen snel een afspraak!