Ben jij in balans?

1-op-1 lifecoaching

Je kent het wel: je rent maar door, doet dingen op de automatische piloot en wordt geleefd. Je probeert ondertussen alle ballen in de lucht te houden. Die druk, spanning en stress zorgen ervoor dat je uit balans raakt. Je voelt je moe, uitgeblust, onrustig en druk. Je emmer loopt vol en je bent je niet bewust van de signalen van je eigen lichaam. 

Via coaching nodig ik je uit om naar jezelf te kijken. Door middel van gesprekken, mijn gevoeligheid en mijn kennis zoek ik tijdens een behandeling uit waar je uit balans bent en waar de blokkades zitten. Ik houd je een spiegel voor die nodig is om bewust te worden van je lichaamssignalen, je gedrag en het effect op anderen. Wat zijn jouw gedachtegangen en vaste patronen? Waarom doe je wat je doet en hoe kunnen we daar verandering in aanbrengen?

Als coach laat ik je bewust worden van jouw gedrag. Dat is niet altijd even gemakkelijk en kan bijzonder confronterend zijn, maar het is de manier om ervoor te zorgen dat je de vaste, belemmerende patronen kunt loslaten en je, zonder ballast en zonder te veel moeite, weer kunt leven in het nú!

Blokkades uitwerken

Allerlei blokkades in je lichaam kunnen voor klachten zorgen. In een of meerdere behandelingen gaan we zorgen dat jouw klachten geheeld en verwerkt worden zodat je meer ruimte krijgt vanbinnen. Je krijgt inzicht in hoe je deze kunt loslaten en oplossen zodat je grip op jouw klachten krijgt. Je zult zien dat je weer energie en vertrouwen krijgt. Ook emotionele pijn zoals verdriet en boosheid kunnen je in de weg zitten. Ik kan je helpen bij:

A

Spanning, stress

A

Pijn (in de breedste zin van het woord)

A

Vermoeidheid, weinig energie

A

Hoofdpijn, migraine

A

Burn-out, overspannen

A

Te weinig zelfvertrouwen, onzekerheid

A

HSP, hooggevoeligheid

A

Angsten, neerslachtigheid, wisselende emoties

A

Na scheiding of verlies van een dierbare

A

Relatieproblemen

A

Doorbreken van oude patronen

Persoonlijke groei

Met een groeitraject gaan we aan de slag met jouw persoonlijke groei. Ik geef je handvaten om je leven weer op de rit te krijgen. 
Je weet dat er iets moet veranderen, maar je weet niet waar te beginnen. Je bent uit balans, omdat je veel bezig bent met piekeren en overdenken. Met andere woorden: je zit heel veel in je hoofd. Je eigen gedachten maken dat je jezelf steeds ongelukkiger gaat voelen. Wanneer je ‘uit je hoofd’ gaat en naar je gevoel luistert, kun je jezelf positiever en meer in balans denken en voelen. 

Samen gaan we onderzoeken wat voor jou de beste manier is om weer in je eigen kracht te komen. Door uit je hoofd te gaan, ga je ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je die kunt gebruiken! Je leert alle ballen hoog te houden zonder jezelf voorbij te lopen. Je blijft dicht bij jezelf.

Denk je bij de volgende punten, ja dat wil ik! Dan is een groeitraject wat voor jou.  

A

Nee zeggen en grenzen aangeven

A

Naar jouw gevoel luisteren, op jouw intuïtie vertrouwen

A

Jouw kwaliteiten en talenten ontdekken

A

Jezelf terugvinden

A

Balans tussen werk en privé

A

Werk vinden dat bij je past

A

Jezelf gelukkig en tevreden voelen

A

Jouw paranormale gevoeligheid ontdekken en ontwikkelen

A

Relatieproblemen

A

Vol vertrouwen in de toekomst

“ER IS ALTIJD WEL EEN WEG NAAR HERSTEL EN GROEI”

Ik ben van mening dat er altijd een oplossing is. Je hoeft je niet langer ellendig te voelen of veel pijn te ervaren. Samen met jou kom ik tot een oplossing voor jouw klacht of probleem. Er is altijd een weg! 

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Afhankelijk van jouw probleem of vraagstuk zijn verschillende sessies nodig. Om een blokkade uit te werken heb je vaak al genoeg aan een paar sessies. Is jouw vraagstuk wat complexer of wil je meerdere veranderingen in jouw leven? Dan verdelen we een aantal sessies over een bepaalde periode. Om het makkelijker te maken heb ik pakketten gemaakt, maar uiteraard is het ook mogelijk om één afspraak te maken. Tijdens een eerste afspraak gaan we meteen gaan de slag, dus tijdens een eerste sessie word je meteen al geholpen!

Ervaringen van anderen

Juliette, een belangrijke bijdrage in mijn zoektocht naar mezelf.

Vol met ‘knopen’ en op zoek naar mezelf ben ik bij Juliette terechtgekomen.
Hoe??? Toeval???
Toeval bestaat niet. Toeval is wat je toe-valt. In dit geval was dat voor mij ‘toevallig’ Juliette.

Ik zat vol met ‘knopen’ en was op zoek naar mezelf en Juliette is degene die mij stukje bij beetje, telkens weer, iets van mezelf heeft laten zien. 

Voor mij werd het moeilijke balanceren, een oefening in ‘balans leren’. Doormiddel van luisteren, praten, reiki, intuïtieve ontwikkeling, kaartlegging, wasstrijken, mandala’s kleuren en kleurgebruik uitleggen en nog veel meer. Vele handvatten worden er geboden. Er is er dus altijd wel ééntje bij waar je je eerste afspraak houvast aan hebt.

Of ik er nou binnenkom vol enthousiasme of juist met een energiepunt van nul komma nul, ik ga er altijd weer naar buiten, rechtop en met nieuwe energie. Juliette is een ‘mensen-mens’. Zij zet je dáár waar nodig weer op het juiste spoor. Ik zeg niet dat dit altijd even makkelijk zal gaan. Je moet er zélf natuurlijk ook wel aan meewerken, er iets voor doen. Ik ben er blij mee.

Anneke

Boxtel

In 2015 begon ik met het volgen van de cursus intuïtieve ontwikkeling in een groep waar onder andere Juliëtte de cursus leidde. Al vrij snel merkte ik dat ik een goede connectie voelde met Juliëtte en ben ik daardoor 1-op-1 cursussen en coaching sessies bij haar gaan volgen. Ook heb ik de Munay Ki, Reiki 1 en Reiki 2 inwijding gedaan.

Wanneer ik terugkijk naar de bijna vier jaar dat ik vele sessies bij Juliëtte heb mogen doen, komt vooral dankbaarheid bij mij naar boven. Dankbaar dat Juliëtte mij zo ontzettend heeft geholpen in mijn persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Ze is een ontzettend krachtige vrouw die heel goed aanvoelt wat je nodig hebt en hoe ze je hierbij kan helpen. Ze werkt hierbij vanuit puurheid en liefde en heeft dan ook een heel fijne energie om zich heen. Elke keer wanneer ik haar praktijk verlaat, voel ik me weer licht en vertrek ik met nieuwe inzichten.

Ik raad iedereen aan om een sessie te volgen bij Juliëtte, omdat je er altijd beter van wordt. Ze is de juiste persoon om je te helpen ontwikkelen in je persoonlijke en spirituele groei. Al na je eerste sessie zal je merken dat je stappen hebt gemaakt. Het is een van de beste investeringen die je in en voor jezelf kunt doen.

Jamie

Maak een afspraak

Graag help ik je verder en ga ik met je aan de slag om je blokkades uit te werken of eindelijk weer dichter bijjezelf te komen! Kies het pakket dat bij je past en we plannen snel een afspraak!