HOI! Ik ben Juliette

Life coach, Reiki master, optimist, hoog sensitief en moeder van 3 volwassen kinderen

Jaren geleden tijdens een open avond van een medium kreeg ik de boodschap dat mijn kinderen echte nieuwetijdskinderen zijn. Dat is prachtig, maar ook lastig. Ze gaf aan dat het mijn taak was om me in deze materie te verdiepen zodat ik, mochten ze met vragen komen of vastlopen, hen zou kunnen begeleiden op hun pad van ontwikkeling. Deze boodschap kwam niet helemaal onverwachts. Ik ben zelf ook hoog sensitief en het was voor mezelf noodzakelijk om hier goed mee te leren omgaan, want ik kwam mezelf regelmatig tegen door mijn gevoeligheid. 

Tsja… waar begin je dan?! 

Ik heb niet lang hoeven zoeken, een van mijn kinderen liep gigantisch vast. Omdat ze nog zo jong was, wilde ik niet meteen het reguliere circuit instappen met haar. Via een vriendin kwam ik bij een Reiki master terecht. Met veel rust en liefde zag ik mijn kind geweldig opknappen, heel bijzonder! 

Ik besloot daarom zelf ook een reiki cursus te gaan volgen en binnen een aantal jaren mocht ik mezelf, na een mooie leerweg, in 2009 ook Reiki master Tera Mai ™ noemen. Dat was het begin van een heel mooi pad voor mij. In mei 2012 besloot ik om mijn praktijk ZinaDô op te richten en vanaf dat moment ging het snel.

“Mijn hart ligt echt in mijn werk in de praktijk”

Ik vind het heerlijk om met mensen te werken, maar vooral ook om me echt te verdiepen in hun gedachtegangen en vaste patronen.

Waarom doe je wat je doet en hoe kunnen we daar, indien noodzakelijk, verandering in aanbrengen?

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de vaste, belemmerende patronen losgelaten kunnen worden en je, zonder ballast en zonder te veel moeite, weer kan leven in het nu!

“Er is altijd een weg naar herstel en groei”

Ik heb in de loop der jaren een behoorlijk aantal mooie opleidingen met succes afgerond, zowel op het spirituele als op het coachende vlak, en daardoor kan ik je op allerlei manieren een stukje begeleiden op jouw weg van herstel en groei.

 Ik maak tijdens de sessies gebruik van alle kennis die ik heb opgedaan en natuurlijk van mijn gevoeligheid. Iedereen is anders en daardoor is iedere sessie ook anders. Belangrijk blijft dat we het pad van groei samen bewandelen. Ik vind het noodzakelijk dat je ook zelf de verantwoording neemt voor jouw eigen groei. Dat is niet altijd even gemakkelijk en kan bijzonder confronterend zijn, maar dat is wel de weg en het pad die ik voor ogen heb. Daarin zit nou juist de groei!

Naast de coaching en healing geef ik ook een aantal cursussen. Dat is voor mij een prachtige aanvulling op alles wat ik doe. Ik geniet er echt van om je een stukje wegwijs te maken in deze materie en jouw reacties te zien als je merkt dat je het zelf ook kunt.  

Herken je iets van jezelf in het bovenstaande of ben je nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met me op. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk!

Wil jij weer in balans zijn?

Graag help ik je verder! Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Even appen of bellen kan natuurlijk ook!