Verbindingsavond donderdag 16 mei 2019

Eerste verbindingsavond met thema verbinding 

Donderdag 16 mei organiseer ik mijn eerste verbindingsavond. Een avond ontspanning en tijd voor jezelf. Een avond Zijn in plaats van moeten. Een avond van verbinding met jezelf en anderen. 

Iedere twee maanden ga ik een verbindingsavond organiseren. Dit is ontstaan uit mijn ervaring dat veel mensen die zichzelf persoonlijk aan het ontwikkelen zijn behoefte hebben aan een klankbord en verbinding met anderen die zich op dat vlak aan het ontwikkelen zijn. Daarnaast heb ik door zelf aan dit soort avonden mee te doen gemerkt dat juist door met meerdere mensen op een bepaald thema in te zoomen er hele mooie dingen ontstaan. Daar wil ik graag aan bijdragen! Ik wil voor mensen, die de behoefte voelen een diepere verbinding aan te gaan met henzelf en anderen, graag een geborgen plek creëren. Een plek waar je jezelf kunt laten zien zoals je echt bent. 

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Graag nodig ik je dan uit naar deze bijzondere avond te komen. Ondanks dat de avond veel ruimte krijgt zich te ontvouwen, werk ik met een overkoepelend thema. Deze eerste keer is het thema: Verbinding.

Wat mag je verwachten?
Ik bied een avondvullend programma, waarbij het ons doel is om op diverse niveaus verbinding te creëren. We werken o.a. met (geleide) meditatie, lichaamsgerichte oefeningen en muziek. Daarnaast volgen we de stroom en creëren we met zijn allen een ruimte waarin gebeuren mag wat wil gebeuren. Wees welkom en ervaar de magie van het samen-zijn, van hart tot hart.

Doel van de avond                                                                                                                                                                                      
We gaan samen-zijn, mediteren en oefeningen doen om onze natuurlijke innerlijke flow te leren herkennen, daarnaar te leren luisteren, haar te volgen en te versterken. Daarmee brengen we onze mentale, emotionele en spirituele krachten in balans. Wanneer deze drie in balans zijn vergroten we ons potentieel om te verbinden. Mocht je vragen hebben, of twijfelen of dit iets voor je is, neem contact met mij op!

Wanneer: Donderdag 16 mei 2019
Thema: Verbinding
Waar: Praktijk ZinaDô
Tijd: 19:45-22:15 (inloop vanaf 19:30)
Deelname: € 15,-

Er is plek voor maximaal 10 mensen.
Aanmelden of eventuele vragen via onderstaand contactformulier of info@zinado.nl

Interesse in een verbindingsavond?

Je kunt je aanmelden of je vragen stellen via het formulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.